Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNICA: Massa problemes per a tan poc València

Per Jorge Olmos · 27 Octubre, 2019

Gran batalla la que es presentava aquesta nit a ‘El Sadar’ de Pamplona, on l’Osasuna encadenava 29 partits sense perdre. Per a afrontar el repte, Celades introduïa rotacions, amb Jaume, Gayá, Correia, Carlos Soler i Rodrigo com a novetats, donant descans a Wass, Costa, Coquelin i Maxi.

Bon inici dels locals que han exercit molta pressió impedint la circulació de baló valenciana, però en una exhibició de potència, Gameiro ha guanyat la partida a Raúl Navas i ha assistit Rodrigo que a plaer ha fet el primer. Després del gol, més domini roget, fins que en el minut 30 Rodrigo ha sigut expulsat amb roja directa en una acció molt polèmica.

Amb una hora de joc al davant, les coses es complicaven per als de Celades que poc ha tardat a veure com empatava l’Osasuna, amb remat de cap d’Oier. Amb l’1-1, i gràcies, s’ha aplegat al descans d’un partit marcat per l’actuació de l’àrbitre Jaime Latre i la inoperància valenciana.

El València ha rebut huit tirs a porta en la primera part, el que més n’ha rebut en 45 minuts en tota la temporada. I així ha començat la segona, on al cap de dos minuts Rubén s’ha imposat per dalt a Correia -molt blanet, quina diferència amb Nacho Vidal-anotant el segon i remuntant el partit. Amb el marcador a favor i superioritat, Osasuna ha controlat el partit a la seua gana i ha sentenciat el partit al minut 78.

Nit per a oblidar per a un València inoperant, que s’ha trobat massa problemes per a puntuar a aquest camp. No hi ha temps per a lamentar-se, i el calendari presenta una nova batalla, en la que molt haurà de millorar per a guanyar al Sevilla.