La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mascletà amb Fum taronja i un final apoteòsic per a rendir homenatge al Centenari del València CF
,

Mascletà amb Fum taronja i un final apoteòsic per a rendir homenatge al Centenari del València CF

COMPARTIR
330-120

Fum de color taronja i un apoteòsic final de 30 segons han tancat la penúltima mascletà de les Falles, amb la qual l’empresa Pirotècnia Valenciana ha retut homenatge al centenari del València CF i en la qual els coets cremats portaven imprés el nom de jugadors valencianistes.


En la mascletà d’aquest dilluns, l’efemèride valencianista ha compartit protagonisme amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i la presidenta del Congrés i candidata del PP per Pontevedra, Ana Pastor, que han compartit balcó de l’Ajuntament amb dirigents i exjugadors valencianistes.


Per a la dihuitena mascletà en la plaça de l’Ajuntament, de nou abarrotada i assolellada encara que en un ambient més fresc que els dies precedents, el pirotècnic Jose Manuel Crespo ha dissenyat una “mascletà a la valenciana, fort”, amb un inici “elegant” i en la qual ha cremat 303 quilos de material pirotècnic.


Al costat de l’alcalde, Joan Ribó, també han vist la mascletà des del balcó el president de València, Anil Murthy, i el mític exjugador Mario Alberto Kempes, així com altres valencianistes i ambaixadors del club com Ricardo Arias, Miguel Tendillo i Amadeo Carboni.