La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcos André vol deixar de ser extracomunitari abans d’este estiu
,

Marcos André vol deixar de ser extracomunitari abans d’este estiu

COMPARTIR
728-90

Les incorporacions del València a este estiu provocaren que el club omplira les tres places d’extracomunitaris. A Maxi Gómez i Gabriel Paulista es sumà Marcos André, no sense abans vendre a Kang In Lee. No obstant això, segons el diari AS, Marcos André vol deixar de ser extracomunitari abans d’este estiu.

A Espanya des de 2015

El davanter brasiler ha viscut ininterrompudament a Espanya des de l’any 2015, quan va fitxar pel Celta B, i és per això que estos sis anys al nostre país l’avalen per a aconseguir la doble nacionalitat: brasilera i espanyola. El moviment és important, ja que atorgaria al València la possibilitat de fitxar jugadors que no siguen del mercat europeu.

Opció Arambarri

A més a més, la doble nacionalitat de Marcos André provocaria que el club blanquinegre tornara a intentar el fitxatge de Mauro Arambarri. El jugador uruguaià té molt ben valorat a José Bordalás i al revés, per tant a la secretaria tècnica che confien en poder tancar la seua incorporació l’estiu següent.

Així, el club està pendent dels tràmits del brasiler de cara al mercat estiuenc de la següent temporada, mentrestant a hivern tan sols tenen l’opció de buscar al mercat europeu, on també hi ha talents molt vàlids.