La millor informació del ValènciaCF en valencià

El lideratge de Marcelino, el güia que il·lumina a l’equip
,

El lideratge de Marcelino, el güia que il·lumina a l’equip

COMPARTIR
330-120

“Existia un convenciment absolut, Marcelino havia de liderar este projecte”. Esta reflexió de Mateu Alemany, opinió compartida per tots els executius del club, reflecteix la importància del tècnic en la consecució dels objectius per segon any seguit, assentant al Valencia CF en l’elit de la Champions, a més d’aconseguir les semifinals de la UEFA Europa League i la final de Copa, per la qual es barallarà dissabte que ve davant l’FC Barcelona.

El lideratge de Marcelino és natural i es basa en tres pilars: honestedat, treball i exigència. Per a competir de tu a tu partit rere partit, les sessions d’entrenament sempre són d’alta intensitat, el tècnic estreny molt en el dia a dia, però alhora és empàtic i afectuós amb el grup. A més, dóna exemple amb el que predica.

Un altre aspecte clau, reforçat en els moments de màxima dificultat amb un paper molt important dut a terme pels capitans, ha sigut el concepte de ‘Equip’. Per a assaborir l’èxit, sempre ha sigut un dels grans objectius del tècnic, és necessari que hi haja un bon clima en el vestuari, que existisca molt bona relació entre els futbolistes.

La unió és fonamental per a remar junts en una mateixa direcció, sobretot quan apareixen les adversitats, i este Valencia CF ha demostrat amb fets ser una família seguint a la figura de Marcelino, el focus que il·lumina a l’equip, força sobre la qual també es dóna suport a el tècnic.

Partint del seu lideratge natural, l’entrenador del Valencia CF ha sigut capaç de generar un lideratge col·lectiu. Els capitans, amb Dani Parejo al capdavant, li segueixen, i amb ells el grup. Tots junts han aconseguit l’objectiu de classificar-se per a disputar la pròxima edició de la Champions i ara barallaran per posar-li la guinda a esta extraordinària temporada barallant pel títol de Copa.