La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Tractarem de no tindre quatre jugadors per a una posició”
,

Marcelino: “Tractarem de no tindre quatre jugadors per a una posició”

COMPARTIR

728-90

El tècnic del València Club de Futbol ha parlat hui per als mitjans de comunicació en una roda de premsa en la qual ha fet la prèvia del partit davant l’Inter de Milà el pròxim dissabte a les 21.30 h a l’Estadi de Mestalla amb motiu del Trofeu Taronja.

En la roda de premsa, Marcelino ha tractat també temes de l’actualitat del València, com els fitxatges que espera tindre en els pròxims dies, així com la reunió entre Peter Lim i Mateu Alemany.

Quan ha sigut preguntat per Rafinha-. “No vaig a parlar de cap futbolista que no estiga en la plantilla del València. Necessitem almenys tres jugadors per a completar la plantilla: un central, un lateral esquerre i un jugador ofensiu”

Del futur de Rodrigo Moreno-. “La sensació que tinc és que seguirà amb nosaltres. Ell vol seguir. La nostra idea és que continue sent feliç i convençut que és el millor per a ell. Si no fóra així, ho entendria perfectament. La meua sensació és que sí que ho és. Pensem que seguirà. La pèrdua de Rodrigo seria una pèrdua de potencial important. És un jugador quasi determinant en el nostre joc i no seria fàcil substituir-li en el mercat”.

Sobre els jugadors de banda dreta-. “Esperem no quedar-nos amb quatre jugadors en la banda dreta. No és beneficiós. Intentarem buscar una solució. Ferran pot jugar en totes dues bandes i Kang In Lee prefereix la dreta. També està Carlos Soler que és el que més ha jugat i després està també Jason”. 

Centrals, Laguardia i Otamendi-. “Sense parlar de noms, abans he contestat més o menys aqueixa pregunta. El nostre punt de vista és que el que funciona bé hem de completar-lo i el que no potenciar-lo. Vam tindre una gran eficàcia en una cosa i en una altra no. Necessitem dos defenses que complementen i un jugador ofensiu que ens ajude a fer un salt en aqueixa parcel·la”.

De la nova temporada-. “Tenim una plantilla extraordinària que vol continuar creixent. Estem molt units i molt reforçats pels assoliments aconseguits en els dos últims anys. Tornem a Mestalla amb moltes ganes després d’haver celebrat allí la Copa del Rei. Ens portarà bons records. Demanem a l’afició que ens done suport, serà una temporada difícil perquè els objectius són molt complicats. És molt difícil superar el que vam fer l’any passat, quasi vam arribar al nostre sostre. Intentarem repetir-ho i per a això els necessitem. El seu suport sempre és fonamental per a nosaltres”, va explicar.

Sanció de Gayà i Parejo a la primera jornada “Cal buscar solucions, és el que hi ha. Semblava que anaven a estar, però falta l’aprovació final del CSD”.

A la pregunta de la forma de Guedes-. “Treballem per a veure al Guedes de la primera temporada i d’algunes fases de la passada. Va tindre problemes de lesió l’any passat. Volem arribar a la seua millor versió. Ell intenta recuperar aqueixes bones sensacions dia rere dia. Si ho aconseguim, segur que veurem aqueix Guedes que és decisiu per a nosaltres. La pretemporada és molt important i ara estem en un nivell més alt que l’any passat a hores d’ara”.

Supercopa d’Espanya a Gener-. “No està a les nostres mans i cal adaptar-se a la competició. No és alguna cosa que em preocupe, sempre he sigut respectuós amb les formes que marca la competició. És alguna cosa al que cal adaptar-se”.

Baralla entre Lliga i Federació en relació als horaris-. “Voldria que no hi haguera problemes i que tot se solucione ràpid. Amb la millor opció per a la majoria. És cert que els clubs espanyols han aconseguit ser més solvents a través dels contractes televisius. Cal valorar la millor situació per a continuar en aquesta línia i tindre una lliga competitiva”.