La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino tracta de guanyar-se a Lim
,

Marcelino tracta de guanyar-se a Lim

COMPARTIR

728-90

L’actualitat del València passa per Singapur, com ja és costum durant els últims estius. Aquesta vegada Peter Lim, que ha perdut la passió per vindre a la ciutat del Túria, ha rebut al nou entrenador valencianista com si d’un càsting per a un talet show es tractara. Marcelino amb la claredat que va reflectir el dia de la presentació ha tractat de convéncer al propietari del seu projecte esportiu, que sense l’arribada de fitxatges, l’altre motiu de l’encontre, es complica en gran mesura.

La història que ja coneixem es repeteix. El València realitza una temporada digna d’equip de segona divisió, Peter Lim diu que no posa ni un céntim més i els encarregats de planificar la temporada que ve, dominats com a titelles per el mandatari, han de buscar eixides per a rentar el vestidor i al mateix temps han de reformar l’equip, amb la intenció pràcticament utòpica d’arribar a  Europa, amb quantitats reduides de diners. En resum, un treball quasi impossible que enguany sembla estar liderat per el nou entrenador.

El primer pas no ha sigut del tot roí. Canviar gent de negocis com Lay Hoon per gent de futbol com Mateu Alemany ha sigut una bona alternativa, però és Marcelino l’encarregat d’anar a Singapur per a guanyar-se a Lim i que pose diners per al nou projecte? Aleshores, de qué serveix la figura de Mateu Alemany?

En definitiva, tornem a dependre de si Lim vol posar pasta o no. I en cas negatiu de que el nostre nou entrenador siga capaç de traure el millor d’uns jugadors que porten dos temporades deixant molt que desitjar. Encara que ara almenys tenim a gent que sap com funciona un club de futbol i això és un dels únics motius que ens queda per a confiar en el projecte de la gent de Singapur.