La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Tornaria a València. Va ser un procés inacabat”
,

Marcelino: “Tornaria a València. Va ser un procés inacabat”

COMPARTIR

728-90

Marcelino García Toral va ser el convidat d’anit en el Partidazo de Cope. L’ex entrenador del València va recordar la seua etapa a València, on afirma que va passar dos anys meravellosos i va opinar sobre la situació que travessa actualment el club. Estes van ser les respostes més importants de l’entrevista:

Actualment es diu que la nostra plantilla era conflictiva. Això és totalment fals, era la millor plantilla que he tingut a nivell personal des de 2003.

Si Anil Murthy vol parlar sobre mi o sobre Mateu que parle. Qui amenaça ha de complir després l’amenaça. No tenim res a amagar.

La situació de Javi Gracia és similar a la meua en l’últim any. La forma d’actuar en el club ara és ixa.

Tornaria a València. Va ser un procés inacabat. Vaig viure dos anys meravellosos, per tant, tornaria segur.

En Singapur, cara a cara, ens van dir que en el club no canviaria res, al dia següent apreciarem que ixes paraules eren mentida.

El dia del partit de tornada davant el Getafe m’incitaren a tirar la Copa. Em demanaren no traure als millors jugadors al camp.

No ficaria un interés especial en saludar a Anil Murthy.

Mateu i jo mantenim el contacte. Som com germans.

Les primeres 3-4 setmanes després de la destitució van ser molt complicades. No m’ho podia creure.

El club volia destituir-me per carta. Jo ja havia llegit alguna cosa als mitjans de comunicació. Finalment, Mateu em confirmà la notícia.

Classificat a Champions, semifinals d’Europa League, campions de Copa… Ixe any jugàrem 61 partits, en tota Europa tan sols el Chelsea disputà més partits que nosaltres.