La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Tenim la il·lusió de guanyar al Barça”
,

Marcelino: “Tenim la il·lusió de guanyar al Barça”

COMPARTIR
330-120

Amb l’ambició de guanyar al Camp Nou viatja el València CF a Barcelona. Així ho ha deixat clar Marcelino García Toral a la sala de premsa en la prèvia del gran partit de la jornada, un partit, que de guanyar-lo i de donar-se les circumstàncies perfectes, podria provocar que el València certificara matemàticament la classificació per a la Champions League. Estes han sigut les paraules de Marcelino en sala de premsa.

És el millor moment per a visitar al Barça?

És l’equip més difícil de la lliga, porten una mitjana a casa de quasi tres gols en cada partit a favor. Té un potencial tan gran que el fet d’haver guanyat un partit anteriorment no canvia gens. El que haja succeït esta setmana en Champions potser té una repercussió negativa, potser positiva. És molt complicat que el Barça perda dos partits consecutius. Però anem a anar a guanyar, a competir.

El pla és fer el mateix que va fer la Roma?

És prou diferent jugar en el Camp Nou que en l’Olímpic de Roma, igual que és diferent jugar en Lliga que en Champions. El nostre equip, a més, no s’assembla molt a la Roma. També és veritat que coincidix el partit més fluix del Barça amb el millor rival de la Roma. Que d’altra banda, són les circumstàncies que s’han de donar per a guanyar-los.

Es queda fora Montoya, es queda fora Vidal, quina explicació ens pot donar?

Hem decidit convocar a estos jugadors perquè com veieu, optem per jugar fora de casa amb Rubén o amb Gabriel, i ens està eixint bé. El Barça ens va a exigir molt. Nacho Vidal sap la seua situació, ja hem parlat amb ell. Són decisions que prenem, també és cert que de cara al partit del dimecres és possible que fem certs canvis.

Hi ha molta diferència entre este partit i el partit d’anada de Copa?

Anar al Camp Nou sempre és atractiu. Al gener anàvem amb la il·lusió de jugar una final, ara anem amb la il·lusió de guanyar igualment. Encara no els hem guanyat i volem fer-ho.

Torna Murillo, què ha passat?

No ha passat gens. Simplement dir-vos que són decisions tècniques, Murillo va tindre una operació, el procés de recuperació passa per alts i baixos. Repetisc, no hi ha problemes amb ell, treballa bé, respecte als seus companys i al cos tècnic. És buscar entre tot el millor moment físic, és un jugador molt important.

Creu que pot ser el València el primer equip a guanyar-li al Barça?

Eixa és la nostra il·lusió, i el nostre objectiu. No per ser els primers, sinó per guanyar. L’encert decantarà la balança.

Està davant la setmana més important de l’any?

Per a arribar a esta setmana hem hagut de treballar dur 31 setmanes, setmanes que han sigut importants. Ara, intentem certificar un objectiu que tenim molt prop. L’escenari és molt complicat.

Espera que passe alguna cosa amb els àrbitres?

No, ens xiula un gran àrbitre, un dels millors d’Espanya. Però fins i tot, encara que ens xiulara un altre, tindria la total certesa que anava a ser just. L’àrbitre no participa en la meua preparació del partit.

Messi no està tan ben com en altres mesos, li alleuja?

El dia del Leganés va fer un gran partit. Potser arran de la lesió estiga una mica pitjor, però per a mi, Messi, sempre és un jugador d’un altre nivell. En qualsevol moment pot fer-li un trencat.

Com està Ferran? No va convocat…

Ferran està físicament apte per al partit.

Està presa la decisió sobre Vietto? L’altre dia van parlar bastant…

Jo solc parlar cada dia amb els futbolistes. No hi ha cap decisió presa, i com comprendreu, no és la situació adequada per a dir-li alguna cosa així.

En l’últim partit en el Camp Nou, els centrals es van queixar de Luis Suárez, es parla d’ell en el vestuari?

Cadascun dels nostres jugadors ha de saber quin partit competix i individualment contra qui competix. No hi ha cap indicació estricta.