La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino serà el nou entrenador de l’Athletic
,

Marcelino serà el nou entrenador de l’Athletic

COMPARTIR

728-90

L’Athletic Club de Bilbao ha fet oficial en la vesprada de hui la sorprenent destitució de Garitano com a tècnic del conjunt basc després d’aconseguir dos victòries consecutives.

Garitano estava molt qüestionat des de principi de temporada, però no esperava la seua destitució després de la victòria en el dia de hui davant l’Elx a San Mamés.

El seu substitut serà l’exentrenador valencianista Marcelino García Toral qui estava esperant aquesta oportunitat per a ficar-se al capdavant de l’Athletic. La seua arribada a la banqueta del conjunt basc és imminent segons informen des de Bilbao

El València arriba a un acord per a pagar a Marcelino

Anil Murthy va ser el protagonista principal de la Junta General. El president va comentar molts aspectes que preocupen en el dia a dia del club. A més, va parlar de temes que s’han resolt després d’un llarg període de temps.

Segons va afirmar el president del València, Anil Murthy, en la Junta General, el club de la Capital del Túria ha arribat a un acord per a pagar la quitança a Marcelino Garcia Toral i al seu cos tècnic. L’entrenador asturià va ser acomiadat per diferències amb la propietat en el mes de setembre de 2019. El club i l’exentrenador van arribar a un acord a principis del mes de desembre

Després d’un any, Marcelino es va plantejar denunciar al club, perquè no havia rebut cap compensació econòmica pel seu acomiadament. Des del València, afirmaven que no hi havia liquidesa i van d’haver sol·licitat un préstec a una gestoria per a poder pagar als futbolistes.