La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “S’ha de lluitar per estar altra vegada en la Champions”
,

Marcelino: “S’ha de lluitar per estar altra vegada en la Champions”

COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral ha comparegut en roda de premsa després de la derrota per la mínima davant de la Juventus FC i l’eliminació de la Champions League. El tècnic s’ha mostrat trist després de la derrota i ha declarat:

Estem molt tristos però a la mateixa volta estem orgullosos del nivell competitiu de l’equip. El futbol es decideix per detalls i crec que la gran oportunitat del primer temps l’hem tingut nosaltres. La Juventus ens va apretar molt en la segona part i en una acció de Cristiano va provocar el gol i tot se’ns va fer costera amunt”

“Encara amb la tristesa de deixar aquesta gran competició me’n vaig orgullós del treball de l’equip”

“Sempre hem de pensar que podíem estar millor però hi han dos partits que ens han impedit competir. No haver guanyat en Manchester quan ho vam merèixer i el segon temps de Young Boys on vam fer mal partit i vam perdre dos punts”.

“S’ha de lluitar per estar altra vegada en la Champions”

“L’Europa League era el que no volíem perquè volíem seguir en Champions. És una competició important amb una important rellevància i quan ens toque disputar-la jugarem amb la voluntat d’arribar molt lluny”

“Des del meu punt de vista és evident que dos mesos després s’ha competit davant la Juventus molt millor que a Mestalla. S’ha de valorar el que el permet el rival i per això no hem sigut tan atrevits. Pense que hui li hem generat perill, menys del que ens haguera agradat, i crec que han estat incomodes”

“Afrontar partits d’aquest nivell t’atorga una experiència per a competir millor”

“Kondogbia no ha tingut continuïtat a causa de les lesions i continua amb molèsties. És un gran futbolista i gran professional i prompte el tornarem a veure al nivell que estem acostumats”

“Sabia que Fellaini s’havia ajudat de la mà però no tenim solució. El que sí que ens estranya és que tenint el Var encara no estiga present en aquesta gran competició. Així és el futbol. Un equip del nostre grup suma 6 punts en el descompte. Hem de mirar-nos a nosaltres i centrar l’atenció en Lliga i Copa del Rei i seguir creixent com a equip individualment”.

“Rodrigo tenia unes xicotetes molèsties i per a prevenir un mal major hem decidit evitar aquesta situació. Direm un diagnòstic després de fer-li les proves”

“Venim a jugar davant un equip que defén molt bé i estem parlant d’un equip en l’àmbit físic dels més poderosos d’Europa. En determinades situacions sí que li hem generat perill i hem tingut les més clares”