La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Amb el suport i ajuda de l’afició l’objectiu està més prop”
,

Marcelino: “Amb el suport i ajuda de l’afició l’objectiu està més prop”

COMPARTIR
330-120

El tècnic del València CF ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de l’empat a 2 del club de Mestalla davant el Betis al Villamarín.

“El futbol és difícil d’explicar. El rival sense fer cap ocasió de gol i de sobte et trobes en el 2-0. El primer gol clau abans del descans i després en el gol estrany. Aquest equip ha insistit i cregut i ha generat dos gols i un pal i el rival cap ocasió de gol. El resultat és just perquè perdíem 2-0 en el minut 55 i crec que deuríem haver guanyat el partit”

“No hàgem de caure en l’error de considerar que som favorits. Queden 90 minuts a Mestalla i van a ser complicats per als dos equips. El Betis ha guanyat en camps molt complicats i a pesar que tenim un resultat molt favorable en cap moment estem a la final. Prudència i humiltat. La jugada del segon gol és molt evitable i no haguera tingut que ocórrer”

“Hem passat de marcar 17 gols en 19 partits de lliga a marcar dos gols per partit. El futbol, de vegades, es donen circumstàncies molt difícils d’explicar. Hi havia futbolistes que necessitàvem 15 tirs per a fer gol i l’equip va sofrir molt i eixe sofriment ens ha fet més durs i hui amb 2-0 l’equip no s’ha enfonsat i ha continuat insistint”

“Jaume va a jugar perquè és una decisió que vam prendre la temporada passada”

“Crec que fins al partit de l’Alabès havíem rebut un gol a baló parat. Cert és que des de Vitòria encaixem dos gols de corner i estem tenint dificultats. Sols conec un mètode, treballar e insistir que és el que transmet confiança i la confiança transmet tranquil·litat”

“Gràcies a l’afició per estar ací, ja que en aquest camp ple s’han fet notar. En el minut 55 no estarien molt content i gràcies al bon treball dels futbolistes se’n tornen contents a casa. Vull que ens ajuden, ja que gràcies a ells els futbolistes són millors i amb el seu suport i ajuda l’objectiu està més prop”.