La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino recrimina el joc de Guedes en el Bernabéu
,

Marcelino recrimina el joc de Guedes en el Bernabéu

COMPARTIR
330-120

Gonçalo Guedes està lluny, molt lluny, d’eixos 40 milions d’euros que va pagar el València CF per ell este passat estiu. Fins al moment és el fitxatge més car de la història del club i esta temporada no està al seu màxim nivell, tot el contrari que va demostrar l’any passat mentre estava cedit per París SG.

Una de les causes és que el portugués arrastra molèsties al pubis i per això no està rendint com la gent esperava. Acaba els partits amb dolors i en moltes jugades es queixa de la mateixa zona. Este any no s’ha vist el Guedes que desborda, que encara, que deixa rivals en terra i que és capaç d’esprintar i plantar-se sol davant la porteria rival.

Al Bernabéu Marcelino li va recriminar que no estava al seu nivell dient-li que “en 27 minuts no te n’has anat de ningú”. L’extrem contestava amb un ‘fodase’, traduït al castellà com un ‘jódete’, tal com van captar les càmeres de Movistar +. Guedes no acaba de ser la ‘ducati’ que era la passada temporada, i podria acabar operant-se, encara que el míster no és partidari d’això.