La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “No volia jugar tres partits davant el Barça”
,

Marcelino: “No volia jugar tres partits davant el Barça”

COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral, entrenador del València Club de Futbol, ha comparegut esta vesprada davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de demà davant el FC Barcelona i després de conèixer que el Reial Betis serà el rival dels blanc-i-negres en les semifinals de la Copa del Rei. En este sentit, l’asturià ha afirmat que “hi havia tres grans equips per a enfrontar-nos. No volia jugar tres semifinals contra el Barça. Serà una eliminatòria molt igualada contra el Betis. El partit de tornada és a Mestalla i juguem contra un gran equip que està molt igualat a nosaltres. Ells tenen la il·lusió de jugar la final perquè és en el seu estadi. Serà una eliminatòria bonica i molt igualada”.

COPA O LLIGA

“Tenim marge suficient. Venim de jugar el dimarts, hi ha quatre dies. D’este al següent hi ha cinc dies. Intentarem posar un equip bastant similar al que ha jugador últimament. No farem moltíssims canvis”.

MILLOR MOMENT

“Anímicament per descomptat. Ho hem passat molt mal perquè els jugadors a vegades no entenien els resultats. Ara amb la millora de l’efectivitat i les victòries, hem guanyat confiança. Estem en el millor moment de la temporada mentalment”.

CARES NOVES

“Son dos futbolistes que ens vénen a ajudar. Es va produir l’eixida de Vezo i volíem un jugador similar. Roncaglia té una dilatada experiència. És un jugador intens que pot jugar en les quatre posicions de la defensa. Sobrino és un jugador que ve a augmentar la competitivitat en atac. Domina bé l’espai i el desmarcatge en profunditat. Segur que seran útils per a aquest equip”.

SOBRE BORDALÀS
“No tinc res que dir, les imatges són les que són. M’hauria agradat no presenciar el que va passar després del final del partit. Vam posar a l’àrbitre en una difícil situació. El Comité decideix i no tinc res que dir sobre este tema”.

SOBRE MACHÍN

“No he vist les seues declaracions. M’estranya que Machín haja volgut fer un comentari negatiu dels jugadors del València. Ho tinc per una persona correcta. M’estranyaria que haja fet un comentari amb caràcter negatiu. Nosaltres gaudim molt perquè tot va passar molt ràpid. En la vida cal riure i gaudir quan vénen estes coses”.