La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “no tinc por de ser cessat”
,

Marcelino: “no tinc por de ser cessat”

COMPARTIR

728-90

Marcelino ha parlat en sala de premsa, després de l’empat a 1 del seu equip davant el Valladolid, en la qual ha deixat clar de que no te por de “ser cessat”. El tècnic ha dit també que “la solució” no és la seua destitució ja que “els jugadors volen, l’equip ho intenta, però la pilota no entra”.

L’asturià ha continuat en la línia de ficar com a culpable de les no victòries a la falta de gol, de fet ha destacat que el que ha passat hui “no es la primera, ni la segona, ni la tercera vegada que li passa a l’equip”.
Preguntat, precisament, sobre com solucionar el problema de la falta de gol, que l’equip pateix des de l’inici de competició, Marcelino ha dit que ell no pot “treballar l’últim pas o que la pilota entre dins de la porteria”. Tot i que si que ha treballat la fortalesa mental de l’equip, el qual “no s’ha vingut abaix” desprès del “colp moral” que ha suposat errar el penalti.

Marcelino ha volgut, sense ser preguntat, destacar l’actitud de l’afició valencianista al llarg de tot el partit: “l’afició ha espentat a l’equip quan més el necessitava, els jugadors s’han sentit molt recolzat”.

Al voltant de la possibilitat d’incorporar un davanter, el mister ha dit que les possibilitats “son complexes”, per opcions de mercat i per les pròpies capacitats del Valencia. A més ha admès que a aquestes altures de la temporada es molt complicat entrar en Champions League, i que per a fer-ho “tindríem que fer una segona volta extraordinària” ha conclòs.