La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “No hem fet res diferent per a guanyar hui al que ferem davant l’Espanyol o la Real”
,

Marcelino: “No hem fet res diferent per a guanyar hui al que ferem davant l’Espanyol o la Real”

COMPARTIR
330-120

Valoració del partit de l’equip

Crec que l’equip no ha fet res diferent a molts partits que anteriors. Això confirma que estem molt bé, però que el dia de la Reial Societat i l’Espanyol vam fer pràcticament el mateix. L’Athletic venia d’una dinàmica molt bona de resultats i hem pogut guanyar-los.

Com valora els ultims minuts de partit on l’equip ha estat un poquet tancat? Com veus la integració de Roncaglia?

Sempre que tens un avantatge mínima al marcador en qualsevol situació et poden empatar el partit. El rival va acumular molta gent amunt i això ens permetia tenir contraatacs però també sortir que ells ens ataquessin amb més jugadors.
Roncaglia s’ha adaptat molt ràpid, crec que el primer temps els centrals van estar més a prop dels migcampistes

Com valora l’estat de forma de Soler, qui ha estat dubitatiu hui?

A Carlos Soler ho veiem molt important per a nosaltres, tots els jugadors joves poden tenir alts i baixos, ha jugat menys els ultims partits però tornarà a jugar. Intentem d’acord a totes les dades que tenim, dosificar esforços, crec que la confiança està alta a la majoria dels jugadors i el nivell físic també. Fa 72 hores vam jugar un partit amb molta càrrega física i mental i avui hem tornat a jugar molt bé.

Quina llectura fa de que siguen equips com Alavés o Getafe els que marquen els llocs europeus?

La lliga aquest any és molt molt complicada i és difícil guanyar cada partit, fins i tot per als grans. Hi ha poques golejades, poques victòries amb avantatges considerables, tot està molt ajustat, fins als 3 grans guanyen amb dificultat.
No sé si podrem arribar a Champions, quan quedin 4-5 partits veurem de què som capaços.

Com es pot aillar a l’equip de la euforia que transmet estar en una final de Copa?

Si es venen les 23.000 entrades ràpid deixarem de parlar de la copa, hem de pensar en la lliga. Jugant tres competicions anem a passar moments de dificultat.