La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “No estic ni cabrejat, ni molt cabrejat, estic expectant”
,

Marcelino: “No estic ni cabrejat, ni molt cabrejat, estic expectant”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València CF, Marcelino García Toral, va assenyalar en la roda de premsa prèvia al partit davant el Celta de Vigo en Balaídos que no està enfadat sinó expectant amb el canvi en la forma d’actuar en la planificació esportiva, després que el propietari Peter Lim ha decidit tenir una major participació.
“No estic ni cabrejat, ni molt cabrejat, estic expectant. Les situacions vénen així i és una cosa inesperada, però alhora intentem cada dia, a través del diàleg i la comunicació, buscar o recuperar el consens per a prendre decisions respecte a la plantilla i l’àrea esportiva que els fets evidencien que van ser molt reeixits”, va explicar
“A partir d’ací volem posar tots els mitjans a nostra abast per a recuperar aquest consens i forma de treballar que ens va donar l’èxit. Així seguim”, va afegir.
Preguntat per si creu que les seues crítiques a aquesta nova situació, generada per Lim, li podrien costar el càrrec, Marcelino va destacar que sempre ha estat respectuós i educat, així com que el club ja coneixia com és ell i el seu cos tècnic abans de contractar-lo.
“Sóc absolutament respectuós amb totes les parts, per la qual cosa no puc temer en absolut pel meu càrrec. Treball amb honestedat, amb absoluta dedicació. Si el propietari decideix prescindir de mi és una decisió seua, jo continuaré treballant igual i continuaré sent el mateix que he estat al llarg de la meua trajectòria”, va apuntar.
“Estic absolutament tranquil, he estat educadíssim, més que respectuós i seguiré, des de l’honestedat i el meu treball, el meu camí, que és el del respecte, el de treballar cada dia. Sí que estic expectant, tinc unes ganes boges que arribe el 2 de setembre”, va afegir.
Preguntat pel futur de Rodrigo Moreno va comentar que és una situació que se li escapa com a entrenador. “No sóc futuròleg, no sé si Rodrigo estarà o no amb nosaltres”, va recalcar.
“Si en un moment va estar fos és possible que el vaja a estar en el futur. En aquest procés, la seua actitud amb tots és encomiable i estem intentant per tots els mitjans recuperar el consens per a trobar solucions. Busquem la comunicació però ara no em consta que estiguem absolutament preparats per a solucionar un problema molt important per al València si es consumeixi l’absència de Rodrigo”, va assegurar.
El tècnic va subratllar que no se li passa pel cap que, en el cas que Rodrigo siga traspassat, no arribe cap reforç; ni tampoc que en cas d’arribar algun fitxatge fos un futbolista que no contemplés l’àrea esportiva del club. “No em planteje aquesta situació que m’imposen un jugador, però si ocorregués això, tranquils que sabríeu la meua resposta”, va destacar.
“No se’m passa pel cap se’n vaja Rodrigo i no arribe ningú, ens posaria en una situació molt difícil a tots. Tinc la certesa que només els crancs corren cap endarrere, per tant no contemple aquesta possibilitat”, va reiterar.
Davant la situació extraesportiva que viu el València en les últimes setmanes, Marcelino va reconèixer que a l’equip l’afecta. “La plantilla el que té és una incertesa del projecte i de com es tanca el dia 2 la plantilla. És lògic quan hi ha una possibilitat, creiem que gran, que el referent d’atac puga eixir de l’equip. Ells volen continuar progressant i guanyant”, va postil·lar.


Respecte al fitxatge de Rafinha que va ser parat pel propietari, qui segons va revelar Marcelino en una altra roda de premsa només donaria el vistiplau a la seua arribada en forma de cessió, el tècnic va dir que desconeix com s’ho ha pres el jugador ni si pot arribar al València. “No sé què opina Rafinha, no tinc ni idea i no sé tampoc sense pot venir o no. M’agradaria saber-ho però no ho sé”, va asseverar.


Una altra de les qüestions que se li va plantejar és si el fitxatge de Jason obeïa a la intenció del cos tècnic de cedir a Kang In i Ferran, i si aquesta decisió l’han hagut de modificar per indicacions de Lim, i ara pot ser el exlevantinista el que surti cedit.
“Jason sap la seua situació perquè personalment la hi he manifestat. Nosaltres opinem i després hi ha decisions. Ferran i Kang In són dos joves que creiem que un futur, més o menys llarg, poden ser importants per al València”, va assenyalar.


“Tractarem de treure el seu màxim rendiment si estan aquí. Després l’entrenador decidirà, intentant ser el mes just possible i buscant els millors interessos per a l’equip, si juguen o van convocats, però no tinc cap problema amb ells”, va concloure.