La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “No podem contemplar que no anem a guanyar demà”
,

Marcelino: “No podem contemplar que no anem a guanyar demà”

El tècnic del València confia en sumar el primer triomf a Mestalla
COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral va destacar en la prèvia del xoc d’este dimecres davant el BSC Young Boys que “m’agradaria enclavar este partit dins de la competició que és, un partit de Champions. Només ens val guanyar, significaria seguir vius i assegurar la tercera plaça com mal menor, a més de servir per a donar prestigi al club, la ciutat i poder fer gaudir a l’afició de la Champions. En este context m’agradaria que demà, estos jugadors, l’afició amb el seu suport i la premsa amb el vostre suport, posem l’escenari perfecte per a guanyar. I després, si no ho fem, assumirem les crítiques més que merescudes. Hem de ser positius i saber que esta plantilla està patint i que demostra cada dia que vol eixir d’esta situació. Anem a crear entre tots el millor escenari per a guanyar el partit”.

Convençut de la reacció

Respecte l’opinió de tots vosaltres, però em centre únicament en el meu treball. Tinc una dilatada experiència i us dic que, al principi, m’afectaven molt les crítiques, però ara tracte d’aïllar-me i ho aconseguisc. El meu objectiu passa per cercar solucions, amb el treball diari, veient la situació de la plantilla, els estats d’ànim dels jugadors i, al final, em transmeten il·lusió. Estic absolutament convençut que anem a eixir d’esta situació.

Què ha de fer este equip per a guanyar més partits?

És veritat que ara mateix no estem en un nivell alt d’encert, però confiem en els davanters, als quals no els considere com a únics culpables. Des que arribem ens podem definir com a equip amb totes les lletres, i ara som un equip. Repassant estadístiques diuen que som el tercer equip de la Lliga que més trets realitza, per la qual cosa sé que açò canviarà prompte perquè creiem cegament en els futbolistes. Si repetim el partit com el del dissabte tot canviarà. Tenim ordre, joc… potser no brillantor, però sempre es competeix i genera molt i li generen poques ocasions.

Més prop de les victòries.

Guanyem poc, però perdem poc i estem molt prop de guanyar. Açò és futbol, però és obvi que els entrenadors vivim dels resultats. Per eixe motiu no puc contemplar que no anem a guanyar, no solament demà sinó mai. La meua opinió és que l’equip fa més mèrits que el que diuen els resultats

Suport total.

Dins del club només percebo suport i confiança absoluta en el meu treball i en l’equip. Potser perquè des que arribem transmetem il·lusió, convenciment, dedicació, molt treball… Sé que el Valencia CF és un club exigent i ho sabíem quan arribem. El club anteposa 17-18 mesos de treball previs a estos dos mesos i aqueixa confiança es deu al que transmet l’equip en el camp. Jo estic igual de fort. Per a mi açò és un repte inesperat i segur del nostre treball. Som un equip que perd molt poc, guanya molt poc, però està molt prop de guanyar.

Jugadors amb molèsties.

L’equip està bé, Gayà té unes lleugeres molèsties, Guedes també, igual que Garay i Coquelin va tenir un procés de febre. Per açò esperarem fins demà, però si estan tots disponibles no farem molts canvis en l’onze.