La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Necessitem guanyar per a lluitar per la quarta plaça”
,

Marcelino: “Necessitem guanyar per a lluitar per la quarta plaça”

COMPARTIR
330-120

Només queden unes hores per al derbi entre el València CF i el Llevant UD que este diumenge, a les 20.45 hores, es disputa a Mestalla. Els dos entrenadors, Marcelino i Paco López, han escenificat l’excel·lent relació que els uneix en l’escenari d’un duel amb tres punts molt importants en joc a la recerca d’aconseguir els seus objectius.

Com es troba l’equip després de l’esforç del dijous a l’Europa League?

El normal és que ens recuperem conforme passen les hores i afrontem el partit amb l’objectiu de guanyar, tenim la necessitat de fer-lo per a lluitar per la quarta plaça. Ens vam sobreposar ràpid a la derrota a Vallecas amb la victòria enfront del Vila-real CF, triomf que volem confirmar davant el Llevant amb una altra victòria.

Com arriba l’equip a este tram final de la temporada?

No tenim un calendari fàcil, són partits molt complicats, ara afrontem un derbi després d’un altre derbi, encara que haja sigut en competicions diferents, on pràcticament tot s’iguala. Tenim després dos eixides consecutives per a enfrontar-nos al Betis i a l’Atlètic, i alhora estem immersos a l’Europa League, on tenim posades moltes expectatives. Hem fet un pas gran per a estar en la següent eliminatòria, però ens queda el definitiu. Hem de seguir com fins ara, pensant en l’immediat i no mirar més enllà del partit davant el Llevant. En este partit ens juguem moltíssimes opcions per a continuar lluitant per l’habitació posada. Cal pensar cada partit com si fóra l’últim.

Ha mirat el calendari dels rivals?

No sóc molt de veure a mitjà i llarg termini, el que facen els altres és secundari, perquè si no guanyem no serveix de res. L’important és desenvolupar el nostre màxim nivell competitiu per a guanyar. I tot passa per guanyar al Llevant, no pel que facen els altres. La puntuació i la igualtat en els resultats demostra que no pots considerar a cap equip com a menor, qualsevol et pot sorprendre, però pensem en nosaltres és l’important.

Quines virtuts el preocupen del rival?

El Llevant , amb Paco López, és un equip dinàmic, ràpid, que busca la porteria rival amb molta verticalitat a través de passades precises i progressives. Hem de protegir-nos molt bé l’esquena, demostrar un altíssim nivell defensiu perquè no desenvolupen el seu nivell ofensiu i ser incisius en atac. Juguem en el nostre camp i hem de guanyar. Allí ja ens va costar puntuar, intentarem evitar que no siga un partit d’anada i volta, encara que no és fàcil. Des del treball col·lectiu i un alt ritme de joc intentarem aconseguir tres punts molt importants per a nosaltres.