La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “La unió d’esta plantilla està sent clau”
,

Marcelino: “La unió d’esta plantilla està sent clau”

COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral afirmava a la sala de premsa de Balaídos, després de la victòria del València CF davant el Celta per 1-2, que “l’entrenador sempre intenta en els canvis fer-lo bé per a l’equip. Veia la repetició de molts altres partits, érem superiors, amb més ocasions, però ells amb poc ens van marcar. No obstant això, en el segon temps convertim les oportunitats en gol. Estic molt content pels jugadors, perquè es mereixen eixa recompensa al seu enorme treball. Al final es va fer justícia al comportament i enorme rendiment dels jugadors”.

Per al tècnic del València CF “hi ha un factor que hem modificat des dels últims partits i és que en el segon temps som millors que en el primer. La idea sempre va ser empatar i guanyar. No vam ser conformistes i l’aconseguim. Tant de bo siga el punt d’inflexió, però tot dependrà de les victòries. Som capaços d’alçar-nos, seguir i seguir i aconseguir una victòria justa. Ara hem de ser capaços de tindre continuïtat”.

Marcelino es mostra molt satisfet de la seua plantilla. “M’emocionen moltes coses en moments de dificultat. La unió d’esta plantilla està sent clau, i em sent orgullós d’ells. És un equip que competeix, que vol guanyar i només la falta d’efectivitat ens ha privat d’això. Estic segur que canviarem això i li donarem continuïtat davant el Vila-real”.