La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Kang In és un jugador més de la plantilla”
,

Marcelino: “Kang In és un jugador més de la plantilla”

COMPARTIR

728-90

El tècnic asturià ha comparegut després de la victòria en el penúltim partit de pretemporada davant el Bayer Leverkusen al BayArena on el club de Mestalla ha guanyat per 1-2 amb doblet de Kevin Gameiro.

Al voltant del partit de hui
“És una pena que s’haja trencat el partit amb superioritat númerica, perquè estem fent proves per a l’inici de Lliga. Estàvem fent-ho molt bé fins a l’expulsió. Estic molt satisfet del treball, però m’hauria agradat jugar més minuts 11 contra 11”
“En pretemporada és normal que siguem irregulars. No preparem partits, seguim una planificació, hi ha molts factors que influeixen. Res ens farà preparar un partit de pretemporada. És un cúmul d’entrenaments per a arribar al primer partit”

Al voltant de què Gameiro haja llançat el penal i no Parejo
“Per als davanters és important que vagen agafant confiança. No hi ha canvi de rols en en llançament de penals. En lliga, Parejo continua sent el llançador”

Al voltant dels fitxatges que queden per a tancar la plantilla
“Necessitem 2-3 fitxatges per a tancar la plantilla, que s’hauria de tancar en 20-21 jugadors de camp”

Al voltant de Kang In Lee i la seua continuïtat al València CF

Kang In és un jugador més de la plantilla. Si el club i el futbolista desitgen que estiga ací, serà un més. Jugarà els minuts que des del cos tècnic creguem que hagi de jugar, tractant de ser sempre el més justos possibles”