La millor informació del ValènciaCF en valencià

728-90

El tècnic del València ha parlat davant els mitjans de comunicació després de la derrota per penals del València. A la roda de premsa, Marcelino ha tractat diversos temes d’actualitat valencianista.

Pregunta: Pot traure alguna conclusió de cara al primer partit de lliga?
Resposta: Els partits de temporada sempre serveixen per a traure conclusions. Em dona la sensació de que jugant així tota la temporada estarem molt damunt a la taula, ens hem enfrontat a un equip molt bo, que ha gastat molt en fitxatges. Hem estat quasi tot el partit per damunt del rival, però la competició és totalment diferent.

Pregunta: Pot dir-nos algo de Mangala i Jaume Costa?
Resposta: No parle de jugadors que no són del València i eixos jugadors no són del València.

Pregunta: Fins al descans l’equip ha jugat molt bé, com si no haguera passat l’estiu, com valora això? Encara que va fer história hi havia marge de millor i s’està aconseguint.
Resposta: L’alineació va ser un homenatge a la final de la Copa del Rei per la gran temporada que varen fer. Al primer temps va tindre un nivell altíssim fent ocassions a un equip molt ordenat. Tenim moltes coses que millorar, sempre n’hi han punts a millorar. Hem tingut ocasions per guanyar a la segona part, el rival no ha fet res per guanyar el partit, sols recorde dos ocasions, però hem tingut un error que hem de corregir. Aquesta pretemporada hem fet tres penals i els tres es podien evitar. Només hem encaixat gol a pilota parada, excepte amb el Monaco.

Pregunta: Li falta algún jugador per completar la plantilla? Tenim informació sobre que Jaume i Mangala arribarpan prompte, encaixarien al teu equip?
Resposta: Torne a dir que no vaig a parlar de jugadors que no estan al València. Torne a dir que necessitem un lateral esquerre, un central i un jugador ofensiu per completar la plantilla.

Pregunta: Era molt important que el projecte continuara com va terminar la passada temporada. Ha notat que Mestalla validara eixe discurs?
Resposta: Em considere un entrenador afortuntat per com va rebre l’afició al cos tècnic i per com ens va tractar als malos moments. Vaig a tractar de continuar tornat amb éxits l’estima que ens arriba. Varem aconseguir entre tots formar una gran família, que és algo massa difícil al futbol actual. Demanem el recolçament del públic per a l’inici de lliga i hui ens han demostrat que ens estan recolçant.

Pregunta: No considera arriscat jugar amb els dos centrals que estan bé tot el partit?
Resposta: No, no teniem més. Abans de prendre aquesta decisió teniem clar que Diakhaby arribarà al partit davant la Reial Societat.

Pregunta: Els jugadors que falten es per arribar a la quarta plaça?
Resposta: No, considerem que necessitem dos jugadors més en defensa perque creem que amb aixó millorarem. Hem de tractar d’aproparnos als tres de damunt però hem de treballar per a aconseguir-ho.

Pregunta: L’any passat Parejo va jugar cinc mil minuts, el recanvi de Parejo està dins de la plantilla o fora?
Resposta: Està dins.

Pregunta: Parejo y Gayà no estaran disponibles a la primera jornada, per qué no han jugat els seus recanvis?
Resposta: Parejo ha jugat tot perque tenim a Kondogbia i Coquelin que han jugat mitja part cadasqu i hem pres aquesta decissió perque així ha sigut.

Pregunta: Hi ha millor enteniment entre Jaume i els centrals o Cillessen i els centrals?
Resposta: Hi ha un gran nivell d’enteniment. He de veure els videos però no recorde mal enteniment entre els centrals i Cillessen. Potser, però he d’analitzar-ho.

Pregunta: Et pregunte per Manu Vallejo i Jason, van a continuar?
Resposta: Jo no decidixc les coses, prenem les decissions en consens. Amb un he parlat i li he dit la seua situació.

Pregunta: Kangin Lee ha jugat a la banda dreta, va a jugar ahí tota la temporada?
Resposta: Kangin preferix jugar de segon punta, però es molt difícil, entre banda dreta i banda esquerra ell preferix jugar de banda dreta.