La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Guedes no està per a jugar tres partits per setmana”
,

Marcelino: “Guedes no està per a jugar tres partits per setmana”

COMPARTIR
330-120

L’entrenador valencianista ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Ebro, tot i que res s’ha parlat al voltant del rival del Valencia en Copa. En una de les compareixences més tenses des que el míster arribà, el foco ha estat, sobretot, en el portugués Gonçalo Guedes, després que es descobrira un video en el que Marcelino li deia que no s’anavade ningú. Al voltant d’aixo Marcelino ha aclarit que “Guedes no està per a jugar tres partits per setmana” però que quan jugue “li exigirà el mateix que a la resta encara que no es trobe al cent per cent”. D’eixe tema, a més, ha afegit que “ell no es partidari d’operar al portugués” insistint en què “no té una pubàlgia“, però que arribat el moment, el mateix jugador i els metges decidiran si s’opera o no.

La situació que travessa l’equip ha sigut altre dels temes que s’ha tractat la qual, comparada amb la de l’any passat que segons Marcelino “era un estat de flash constant”. El míster ha tornat a criticar la falta de gol de l’equip, ja que un equip que “vol estar amunt en la classificació” no pot portar a soles “11 gols en 14 jornades”. Parlar de la falta de gol ha portat a parlar de les males actuacions dels fitxatges estivals. L’entrenador ha admès que els números fins ara proven que el rendiment d’aquests “no ha sigut bo”, però que el balanç es farà a final de temporada i si van errar en els fitxatges “ho diran sense problema”.

Per últim, per primera vegada l’entrenador ha valorat l’Europa League com a possibilitat d’entrar a la Champions League la temporada vinent. De la qual ha afegit que “es valorarà arribat el moment a quina competició donar prioritat” tot i que fins que arribe el moment “la màxima prioritat és la lliga”.