La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Guedes i Rodrigo no es troben al 100% pero sí per a eixir d’inici”
,

Marcelino: “Guedes i Rodrigo no es troben al 100% pero sí per a eixir d’inici”

L'entrenador ha analitzat el partit de demà i les seues conseqüències, en una roda de premsa on han sigut protagonistes Guedes, Rodrigo i Parejo.
COMPARTIR
330-120

L’entrenador valencianista ha analitzat en roda de premsa el “vital” partit que juga demà el seu equip davant el Sevilla a les 16:15 en el camp de Mestalla. Els noms propis han sigut els de Rodrigo Moreno i Gonçalo Guedes, els quals han tornat a una convocatoria tot i que l’entrenador ha declaratque “no es troben al 100% per a 90 minuts, però sí per a una gran part de l’encontre“.

Preguntat per si l’equip té poc que guanyar demà, ja que si s’alça amb la victoria, continuarà a set punts del Sevilla, Marcelino ha dit que “sí que tenen molt que guanyar ” ja que el Sevilla “es pressuposa rival directe a fina de campanya i retallar-li punts i continuar la bona dinàmica sempre és positiu”. I si l’equip perd “no es canviaran els objectius perquè encara restaràn 72 punts per jugar-se”. Tot i que ha admés que el partit de demà es “més important per a ells que per al Sevilla”.
Un Sevilla que, com ha dit Marcelino, és “similar” al Valencia d’inici de temporada de l’any passat ja que s’ha adaptat fàcilment a un nou entrenador, un nou sistema i “li costa molt poc fer gol”.

Al voltant dels xiulits que van escoltar-se en el partit de Copa, el míster ha declarat que Mestalla “sempre valora l’esforç” més que altra cosa i que si jugadors i entrenador el donen “mai han xiulat” a l’equip. Precisament xiulits que sí que va escoltar Dani Parejo el dimarts, quan encara no havia tocat la pilota i que Marcelino considera “incomprensibles“. “Dani l’any passat va eixir del camp en moltes ocasions corejat per l’afició, em sembla sorprenent que ara sense tocar el baló li xiulen” ha conclòs.