La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “No podem pretendre dominar-los en el seu camp els 90 minuts i guanyar fàcil”
,

Marcelino: “No podem pretendre dominar-los en el seu camp els 90 minuts i guanyar fàcil”

El tècnic, molest amb els seus tot i la classificació per als vuitens
COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la finalització de la victòria per 1-0 davant l’Ebro en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei:

MALA PRIMERA MEITAT

“És evident que hem jugat un primer temps molt fluix contra un equip molt replegat. En el segon temps hem tingut més de ritme i intensitat, i hem aconseguit crear més oportunitats de gol”

CLASSIFICATS

“La nostra obligació era passar l’eliminatòria, encara que és clar que no hem fet un partit complet. Tenim un partit molt important el dissabte per a poder acostar-nos a un rival directe. És cert que m’haguera agradat veure un altre partit hui  i se’ns ha d’exigir molt més”

LA MATEIXA HISTÒRIA QUE AL BERNABÉU

“Contra el Reial Madrid jugàrem un primer temps per baix del nostre nivell, però en la segona part milloràrem i vam poder empatar. No podem pretendre dominar-los en el seu camp els 90 minuts i guanyar fàcil”

GAMEIRO

“Té una punxada en la zona de l’adductor dret”

ESTAT FÍSIC DE GONÇALO GUEDES

“No sé si ve el doctor a avaluar una possible operació, però m’estranya que demà es prenga una decisió sobre açò. Em consta que es va a seguir un tractament que ha d’aprovar el jugador”