La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Em sent absolutament recolzat pel club”
,

Marcelino: “Em sent absolutament recolzat pel club”

El tècnic espera que l'equip comence prompte a guanyar partits
COMPARTIR

728-90

Marcelino García Toral ha comparegut este migdia davant els mitjans de comunicació i s’ha referit al seu futur en la banqueta de Mestalla:
RECOLZAMENT DEL CLUB?

Absolutament. Amb les persones amb les quals convisc habitualment la relació és la mateixa. No tinc cap dubte.

PARTITS CLAUS

L’important per a mi és el futur del club. Sóc una persona que es bolca absolutament amb el seu treball. Ho afronte amb la responsabilitat que el meu càrrec comporta. No hi ha cap diferència entre el meu primer partit amb el de demà o el del dissabte. És una qüestió de responsabilitat en la meua professió. Busque el màxim rendiment en cada entrenament i la victòria en cada partit.ET RECOLZA LA PLANTILLA?

Estic absolutament convençut que la plantilla confia absolutament en el cos tècnic. Estic molt agraït perquè els jugadors tenen una actitud total per a fer el que se’ls planteja. És indubtable que bastants coses no eixen, però no perquè no volen.

CANVI DE SISTEMA

“El nostre sistema habitual és 4-4-2. Ja vaig explicar que va ser una situació puntual. Consideràvem que era el millor per al que fa el rival. El vam estar entrenant tota la setmana. Créiem que ens faltava un perfil defensiu en el centre del camp i sabíem que anava a haver-hi molta disputa. Pensàvem que defensaríem millor la pilota parada també. Dos pilotes parades van decidir el partit. A partir d’ací, anirem a l’habitual”.

SENSE GOL

“És una evidència. El nombre de gols a favor que tenim és d’estar en descens. Si que arribem, tenim ocasions. Però no les transformem. Cal seguir”.

L’EQUIP NO REACCIONA

“Crec que l’equip a vegades s’avança en el marcador i donades les circumstàncies que ens envolta, pensa més a acabar amb eixe resultat que seguir jugant. Els resultats no ens ixen i pensem si ens fan gol, és possible que no guanyem. Eixe és el vertader problema d’este equip des del nostre punt de vista. La suma de resultats resta la nostra confiança”.MERCAT D’HIVERN

“No us puc assegurar que no hi haja moviments en la plantilla. L’últim resultat no canvia res. Pot ser que hi haja moviments. Quasi segur hi haurà només si hi ha eixides”.