La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Els empats a casa ens penalitzen molt”
,

Marcelino: “Els empats a casa ens penalitzen molt”

COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral, entrenador del València, va dir que en el partit que el seu equip va empatar aquest diumenge contra el Getafe es va repetir la història dels xocs a Mestalla davant Reial Societat i Espanyol, que també van acabar sense gols, perquè en tots el seu equip va ser molt superior al rival però li va faltar eficàcia.


“Els gols determinen els resultats, però no tenim l’efectivitat necessària per a culminar una absoluta superioritat, en aquest cas davant el quart classificat de la Lliga, i transformar-la en una victòria. Els empats a casa ens penalitzen molt”, va prosseguir el tècnic del València.

Marcelino va destacar que després de dos mesos i mig amb partits constants entre setmana, el seu equip s’havia “menjat” al rival, per la qual cosa va considerar “una llàstima” no haver guanyat.

“El rival no ens va generar i nosaltres sí que generem, però no materialitzem els gols”, va explicar el tècnic del València, qui sobre l’arbitratge no es va pronunciar respecte a jugades concretes, encara que va assenyalar que els àrbitres havien de fer que es jugarà al futbol durant més minuts: “No tinc més que dir sobre l’arbitratge”.