La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “El que no genera dubtes és que el València ha merescut guanyar”
,

Marcelino: “El que no genera dubtes és que el València ha merescut guanyar”

Blanquinegres (José Izquierdo)
COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Marcelino García Toral ha sigut molt clar a l’hora de parlar sobre el partit davant el Levante. Un derbi de València marcat per la polèmica, però en el qual, l’equip de Mestalla ha tornat a guanyar i a convéncer a la seua afició amb un bon joc i moltes ocasions creades. Marcelino, que ha tornat a demostrar estar orgullosos dels seus, ha dit tot açò:

Muñiz s’ha queixat de l’àrbitre, vosté ha vist eixos errors arbitrals?

Jo no sóc qui per a valorar el que un company, i amic, diu. Ell opina el que creu més oportú i jo ho respecte al màxim.

És evident que el segon gol està mal anul·lat, té la sensació que el València s’ha de penedir per guanyar hui?

Crec que quan els àrbitres ens van perjudicar no vaig dir res, per tant, ara, si ens han afavorit, tampoc vaig a parlar. El que em sembla que no oferix cap dubte, és que el València ha sigut molt superior, i la victòria és totalment justa. No recorde una parada de Neto, només recorde un parell d’accions en contra. Hem creat molt, hem tirat dos vegades als pals. Estic molt orgullós dels futbolistes, de l’ambició, del joc de l’equip. Hem demostrat ganes de guanyar, em quede amb açò. Ens queden set partits a Mestalla i l’afició, com hui, ens ajudarà molt.

Com d’important és tornar a guanyar?

És una victòria absolutament necessària, l’esforç d’estos partits anteriors ha sigut brutal. Repetisc que estem molt contents d’este partit, de la victòria, del nostre joc.

Tem vosté que després de l’arbitratge d’esta nit, els col·legiats ara es vegen influenciat per a xiular al València?

No tinc cap dubte que els àrbitres van a xiular el que veuen. A voltes cometran errors a favor nostre i unes altres en contra.

Creu que a partir d’ara anem a vore al millor València?

Necessitàvem el descans, tindre setmanes completes després d’este mes. Hem tingut partits molt intensos, rivals que t’exigixen molt, la pròrroga a Vitòria, … Crec que ens ve bé descansar fins al dimarts i tornar a insistir en els conceptes que no tenim encara clar. Necessitem recuperar l’eficàcia en les dues àrees.

Teniu clar ja quan se sanciona una mà?

Sí, jo la tinc clara, cree. En l’àrea sí que sigues quan es xiula.

Santi Mina, li sorprèn el seu encert?

No puc comparar, l’any passat no estava. Estem molt satisfets amb el seu rendiment, en aquest moment ens ve molt bé. Trobar el gol li ve bé per a la seua autoestima. És el que desitgem dels davanters, que tinguen ocasions de gol.

I què pensa de la defensa? Una altra vegada han marcat gol…

És evident que no collim resultats favorables. Ens generen molt poc, molt poc, però sempre ens marquen. Estem convençuts que anem a treballar. Si ho aconseguim, serà definitiu.

Li molesta que no es valore el bon treball del València hui?

L’opinió és lliure, i cadascun opina el que creu. Jo respecte totes les opinions, demà veuré el partit. La meua sensació és que hem sigut molt superiors.

Les lesions han afectat al baixò en defensa?

No hi ha dubte que les lesions tenen la seua importància, sobretot, en este tram de competició. Sobretot, perquè Gabriel està jugant amb molèsties, està jugant més del que volem. Clar que té a vore, amb la ratxa, amb la dinàmica, amb tot. També tenim certa desconfiança…

El de Zaza pot ser pels seus problemes físics?

Crec que hui ha estat molt bé en els minuts que ha estat sobre la gespa. Crec que ha aprofitat molt bé el seu temps, segur que modificarà la seua dinàmica i el seu encert. La seua actitud és extraordinària, són ratxes.