La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino completa la seua millor segona volta
,

Marcelino completa la seua millor segona volta

L'asturià ha aconseguit sumar 30 punts amb el València. Foto: José Izquierdo.
COMPARTIR
330-120
Amb molta brillantor lluixen ja els 70 punts del València CF en la Lliga, uns registres que al llarg de la història solament s’han millorat en tres temporades faltant un partit per al final i que també li servixen a Marcelino per a seguir creixent, en signar la seua millor segona volta de la Lliga amb 30 punts, superant els 28 que va aconseguir amb el Racing de Santander en la temporada 2007.08.

Esta magnífica temporada és producte del treball realitzat per tot l’equip. No ha sigut un camí fàcil haver guanyat 21 partits, solament un triomf menys que el Reial Madrid i dos que l’Atlètic, projectes consolidats i amb pressupostos majors que el del València CF, que ha patit una metamorfosi total d’un any a un altre. Únicament en els exercicis 2014.15, 2003.04 i 2001.02 es van sumar més punts que en el curs actual, amb l’excepció de la campanya 1995.96 quan la lliga era de 42 jornades.

Com es va veure a Girona, jugue qui jugue es baralla per la victòria. Tots són importants i en Montilivi li va correspondre a Vietto marcar el gol de la victòria (0-1), que va celebrar imitant a Bad Bunny, cantant porto-riqueny de reguetón. Tres punts que eleven a 30 els sumats en la segona volta i que permeten a Marcelino, poc amant dels rècords i sí de seguir ajudant a créixer al grup, a millorar els seus registres en una segona volta del campionat a falta d’una jornada.