La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcano vol renovar amb el Porto
,

Marcano vol renovar amb el Porto

COMPARTIR
330-120

Pareix que qui es tractava del primer fitxatge del València CF per a la seua tornada a la Champions League l’any següent, Iván Marcano, està des de hui, un poc més lluny de jugar en Mestalla. Si des de fa uns mesos pareixia un fet que Marcano firmaria en el València gratis en acabar esta temporada el seu contracte amb el Porto, este matí, el diari portugués O’Jogo, destacava en la seua portada que el capità del conjunt de Do Dragao accepta renovar. Un canvi total de rumb per part del central càntabre.

En declaracions al periòdic, Iñaki Ibáñez, agent del futbolista, assegura que “mai estigué descartada la seua continuïtat en el Porto” i deixa clar que “l’acord amb el València CF són especulacions que no val la pena comentar”. Unes declaracions que posen en dubte el seu fitxatge pel club de Mestalla, el qual, pareixia un fet.

El central, un dels preferits de Marcelino, ja va estar en l’agenda del club de Mestalla l’any passat. I enguany, era la prioritat número u per a reforçar la defensa. Un central amb experiència en la lliga espanyola i a Europa, que coneix bé a Marcelino i a cost zero. Pareix, que ara, hi haurà fulletó Marcano quan s’acosta, cada vegada més, el mercat de fitxatges.