Manu Vallejo, el revulsiu d’or per al València CF

Per Pablo Marquez · 23 Novembre, 2020

El València va aconseguir empatar ahir a l’estadi de Mendizorroza quan tot semblava perdut al descans. Gran part de la culpa de la reacció del València va ser l’entrada de Manu Vallejo al terreny de joc. El davanter gadità va revolucionar el partit i va activar tot l’atac valencianista amb una grandíssima actuació individual.

Manu Vallejo va marcar el 2-1 en una gran acció de Carlos Soler i una bona assistència de Gameiro. Després, el jove davanter del València va tindre a les seues botes el 2-3, però Pacheco va fer una gran intervenció.

TRES GOLS EIXINT DES DE LA BANQUETA

Segons ha informat el periodista, Pedro Martín, Manu Vallejo és el jugador que més gols ha marcat en esta lliga eixint al camp des de la banqueta. El davanter gadità va marcar-li un doblet al Llevant en la victòria per 4-2 de la primera jornada de lliga i hui ha obert el camí de la remuntada amb un gol.

Les ganes, l’esforç i el compromís són les qualitats que millor defineixen a Manu Vallejo. L’exdavanter del Cadis va aprofitar la seua velocitat per a crear perill a la defensa de l’Alavés, la qual ja estava molt cansada de l’esforç realitzat durant la primera meitat.

Manu Vallejo mai s’ha queixat de la seua falta de minuts i, a diferència d’altres futbolistes, ha esperat la seua oportunitat treballant molt als entrenaments. El futbolista gadità està encantat de jugar en el València i espera poder comptar per a Javi Gracia en els pròxims partits, ja que la lesió de Maxi i la falta de gol de Kevin Gameiro obrin la porta a altres opcions.