La millor informació del ValènciaCF en valencià

Manu Vallejo celebra amb ràbia el gol de la victòria
,

Manu Vallejo celebra amb ràbia el gol de la victòria

COMPARTIR

728-90

Manu Vallejo va ser el principal protagonista del València – Celta de Vigo. L’equip de la Capital del Túria va aconseguir marcar en el minut noranta-tres per a aconseguir els tres punts que allunyen a l’equip de Javi Gracia de les posicions de descens. Esta situació provoca un gran nivell d’estrés entre els futbolistes, ja que són conscients que estan prou lluny de les posicions en les quals ha d’estar el València CF.

Els jugadors del València buscaven la victòria després que el Celta es quedara amb deu futbolistes per l’expulsió de Ruben Blanco. El fet de tindre l’inèrcia del partit provocava ansietat entre els jugadors del València, ja que sabien que havien de guanyar per obligació.

Per este motiu, quan Manu Vallejo va marcar el gol de la victòria, el davanter valencià va celebrar amb moltíssima ràbia. Manu Vallejo va alliberar-se amb el gol, perquè l’equip hauria sigut prou criticat si no haguera sigut capaç de guanyar a un Celta amb deu i sense Iago Aspas.

Els companys de Movistar Futbol varen captar el moment exacte de la celebració de Vallejo i tot el que va dir el futbolista del València, perquè estava cridant.

L’ACTITUD I L’ESFORÇ DE MANU VALLEJO

L’afició del València està encantada amb l’actitud de Manu Vallejo. El davanter gadità és un futbolista que sempre dona el 100% quan està dins del camp. A més, és un futbolista molt agraït i és conscient de l’altura de l’equip en el qual està. No obstant això, Manu Vallejo vol ser més ambiciós. Per este motiu, el davanter del València CF va explicar que la seua intenció és guanyar-se la titularitat i ser important per al club de la Capital del Túria.