La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Utrillas confirma que es jugarà al seu estadi
,

L’Utrillas confirma que es jugarà al seu estadi

COMPARTIR

728-90

La il·lusió d’un poble es farà realitat. Després d’aplegar a esta ronda de la Copa del Rei i que els toque un històric com és el València Club de Futbol, l’Utrillas ha confirmat al seu perfil oficial de Twitter que al 99% es jugarà al camp de la Vega. Això sí, hauran de fer les millores pertinents, com és el cas de la il·luminació.

Una setmana de lluita

El club i l’Ajuntament han estat durant l’última setmana organitzant campanyes i mobilitzant a l’afició a través de les xarxes amb un únic objectiu: que el partit més important de la història del club es dispute al poble i al camp de tota la vida, i que al poble puguen dir que ahí jugà el València.

La màgia de la Copa

Un debat que possiblement no hauria ni d’existir. La màgia de la Copa resideix que un poble puga gaudir al seu camp de la visita de jugadors d’elit, i la diferència entre el València i l’Utrillas és tal que el club blanquinegre hauria de guanyar en qualsevol circumstància i en qualsevol camp.

La primera ronda de la Copa ja és una ronda que com diria l’eslògan “mola”. És una realitat que la RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol) ha millorat la competició i tots els equips sospiren per enfrontar-se a un gran d’Espanya. A esta edició l’ha tocat a l’Utrillas, i a més a més al camp de la Vega.