La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Sporting, possible destí de Nani
,

L’Sporting, possible destí de Nani

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Luis Nani no tornarà al València CF. L’internacional portugués no té previst aterrar en la capital del Túria per a passar la revisió mèdica i per a començar la pretemporada, tampoc ho vol Marcelino García Toral, qui no compta amb el jugador. I per això, el club de Mestalla s’afanya a buscar una solució ràpida. I ara com ara, pareix que la més pròxima és la tornada de Nani al Sporting de Lisboa.

Des de Portugal asseguren que el club de Lisboa vol tornar a fitxar l’extrem, que va eixir de la seua pedrera com tants altres en el futbol lusità. Ara bé, esta vegada, el València vol acabar la seua relació definitiva amb el jugador de 31 anys, i les seues pretensions estan molt lluny d’acceptar una cessió. El club de Mestalla vol desfer-se de Nani. L’acord entre les tres parts pot estar pròxim.

El portugués té contracte fins a 2019 amb el club de Mestalla, però les dos parts estan d’acord que la seua relació ja ha finalitzat per a sempre. Nani ha passat amb més ombres que llums per Mestalla, amb moltes lesions i encara que les estadístiques no deixen de ser bones, el seu rendiment general i les sensacions deixades estan molt lluny de la seua etiqueta de figura.