La millor informació del ValènciaCF en valencià

Llibertat VCF arriba a l’objectiu i aconsegueix 36.000 accions censades
,

Llibertat VCF arriba a l’objectiu i aconsegueix 36.000 accions censades

COMPARTIR

728-90

La pèssima gestió de Meriton Holdings i la crítica situació econòmica del València CF han provocat la creació de diversos grups de defensa per a intentar salvar al València CF. Tots estos grups, han intentat ajudar de la seua forma, però una plataforma en concret ha presentat un pla de futur amb un objectiu clar.

Eixa plataforma és Llibertat VCF. La plataforma s’havia marcat l’objectiu d’arribar a l’1%, el qual correspon a 36.000 accions del València CF. Segons ha informat la seua pàgina web, Llibertat VCF ha aconseguit l’objectiu. La idea és democratitzar el club i intentar salvar la crítica situació que travessa el València CF. No obstant això, la plataforma ha reconegut que no pararà i s’ha plantejat un objectiu encara més ambiciós.

LLIBERTAT VCF VOL EL 5% DE L’ACCIONARIAT

La idea de Llibertat VCF és aglutinar un 5% de la totalitat de les accions del València CF. Açò suposaria tindre un total de 180.000 accions censades. Amb el 5% de l’accionariat, Llibertat VCF podria fiscalitzar les decisions de Meriton Holdings, ja que com a propietari d’una empresa, tindria un gran percentatge d’accions.

No obstant això, cal recordar que Peter Lim té en la seua propietat el 83% de les accions del València CF. Açò significa que l’empresari singapurés té pràcticament tot el control del club de la Capital del Túria. Per això, Llibertat VCF vol tindre un objectiu ambiciós i lluitar per aconseguir totes les accions necessàries per a salvar el València i democratitzar el club.