La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim es va unir a la gran festa en el vestuari valencianista
,

Peter Lim es va unir a la gran festa en el vestuari valencianista

COMPARTIR

728-90

Va ser una vesprada perfecta, màgica, meravellosa. Victoria i classificació per a la Champions 2019.20. Els jugadors i tot el cos tècnic el van celebrar, primer, en la gespa de Valladolid amb els prop de mil aficionats del Valencia CF que van festejar amb la seua plantilla eixe èxit esportiu en l’últim sospir.

Balls, crits, abraçades, selfies i salutacions efusives als seguidors blanc-i-negres que estaven en la zona alta del Nou Zorrilla amb càntics com el “Som de Champions, València som de Champions” o el “Illa illa illa, ens anem a Sevilla‘. La felicitat era completa. L’afició i el seu equip són un matrimoni perfecte que es va plasmar també aquest dissabte a Valladolid.

Marcelino no podia dissimular la seua alegria màxima i, per moments, no va poder evitar que se li escapara més d’una llàgrima. No era per a menys. Tot el seu cos tècnic, amb el seu segon Rubén Uría i el preparador físic Ismael Fernández al capdavant, es van abraçar com una autèntica pinya i treien a l’exterior tota la tensió i enorme esforç que ha suposat la classificació per a la Champions. 

Després d’una bona estona de festejos sobre la gespa, la plantilla es va anar als vestuaris per a seguir la festa. Aigua i refrescos volaven per allí i regaven a tots els integrants de l’equip. No importava. L’ocasió la requeria. A més, ningú volia perdre’s aquest moment tan especial, i passats uns minuts van entrar dins Peter Lim, màxim accionista del València CF, i el president Anil Murthy, els qui després de bromejar amb que haurien d’entrenar en arribar a València, van agrair l’esforç dels seus i l’objectiu europeu conquistat.

Peter Lim i Anil Murthy van felicitar un a un a tots els jugadors i el cos tècnic, van demostrar la seua felicitat en tot moment i el màxim accionista va voler celebrar en directe aqueix assoliment. No sé va deslliurar d’algun que un altre reg d’aigua, però aquesta vesprada tot es podia permetre. La veritat és que Valladolid s’ha convertit en una altra d’aqueixes ciutats màgiques en la ja brillant història del València Cf.


NOMPARTITSPUNTS
JAUME1225
FEGHOULI1214
ANDRÉ GOMES912
BAKKALI109
NEGREDO98
MUSTAFI136
ENZO75
ALCACER134
CANCELO 112
PAREJO132
DE PAUL62
RYAN41
DANILO51
SANTOS61
JAVI FUEGO151