La millor informació del ValènciaCF en valencià

Libertad VCF li demana diferents documents al Consell d’Administració del València CF
,

Libertad VCF li demana diferents documents al Consell d’Administració del València CF

COMPARTIR

728-90

La pressió de diferents grups contra Meriton Holdings continua augmentant. La situació financera que travessa el València CF és dramàtica i podria caure en causa de dissolució. Davant esta situació, Libertad VCF està intentant per tots els mecanismes possibles la marxa de Peter Lim i la seua empresa de l’entitat.

Les sol·licituds de Libertad VCF

En el dia de hui, Libertad VCF ha emés un comunicat oficial, en el qual li han demanat al Consell d’Administració del València CF diferents documents sobre la gestió del club. L’associació actua en representació de més de 3.500 accionistes.

En primer lloc, Libertad VCF ha demanat tots els documents dels préstecs i de totes les modificacions de l’ampliació de capital que pretén fer Peter Lim. D’altra banda, l’associació també ha sol·licitat un document en el qual s’ha arribat a la conclusió que l’acció del València estiga en un preu de catorze euros.

A més, Libertad VCF entén que Meriton Holdings ha d’entregar-li una còpia en la qual quede reflectida la seua renúncia sobre el dret preferencial de la societat en el punt cinc de l’ordre del dia de la junta. Per últim, l’associació comunica que Meriton Holdings ha de ser transparent sobre si les accions no subscrites per Peter Lim poden ser subscrites per la resta d’accionistes minoritaris del club de la Capital del Túria.

El comunicat complet de Libertad VCF