La millor informació del ValènciaCF en valencià

Libertad VCF demana un ajornament de la Junta d’Accionistes
,

Libertad VCF demana un ajornament de la Junta d’Accionistes

COMPARTIR

728-90

La gestió de Meriton Holdings en el València CF ha derivat en una greu crisi econòmica. El club de la Capital del Túria ha registrat 31 milions d’euros en pèrdues i la previsió és perdre 36 en el pròxim exercici. Per este motiu, i molts més, l’afició s’ha cansat de Peter Lim i demana la seua marxa.

El comunicat de Libertad VCF

Una de les associacions que més està lluitant per defensar al València de forma jurídica és Libertad VCF. De fet, ahir a la nit van emetre un comunicat oficial en el qual demanaven al Consell del València CF un ajornament de la Junta General d’Accionistes.

El nou de desembre és el dia de la vista del jutge sobre l’adopció de mesures cautelars. Des de l’associació consideren que no es pot celebrar eixa junta abans de la decisió d’un jutge sobre l’article onze que va modificar Meriton Holdings. En este article, la directiva del València va canviar el número d’accions necessàries per a poder assistir a la Junta de forma presencial.

Modificació de l’article 11

Abans, amb nou accions ja podies accedir i participar en esta reunió. No obstant això, Meriton va modificar els estatuts i ara és obligatori arribar al mínim de 3.598 accions, la qual cosa dificulta la presència de moltíssima gent a la junta.

Açò podria entendre’s com un acte més de censura del club, el qual no vol sentir-se pressionat en este tipus d’actes. Meriton Holdings amb Anil Murthy al davant volen evitar tot tipus de preguntes incòmodes sobre la seua gestió. Per este motiu, amb esta modificació són capaços d’evitar l’assistència de molts accionistes.