La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’estadi de l’Alcorcón encara té neu
,

L’estadi de l’Alcorcón encara té neu

COMPARTIR

728-90

El VCF jugarà el pròxim diumenge a les 18:00 els setzens de final de la Copa del Rei davant l’Alcorcón a municipal Santo Domingo. L’estadi del conjunt madrileny va estar afectat per la borrasca ‘Filomena’, deixant una gran quantitat de neu sobre la gespa.

Des del club alfarer, s’ha emitit un comunicat on s’han explicat les tasques de neteja del terreny de joc, afirmant també que els homes entrenats per Anquela ja podran exercitar-se demà a l’estadi.

Un bon número d’empleats, tècnics i directius van estar hui col·laborant en les tasques de neteja de neu del camp d’entrenament i els seus accessos, demostrant molts dels valors dels quals ens sentim orgullosos, com la humilitat, l’esforç, la companyonia, la responsabilitat i el compromís. Amb l’esforç de tots es va aconseguir netejar una part del camp i demà continuaran els treballs amb un grup encara major de companys. Gràcies a aquests esforços el nostre primer equip tornarà demà dimecres a exercitar-se en les instal·lacions de Santo Domingo per a preparar el partit del pròxim diumenge. Moltes gràcies a tots els que han ajudat i els que ajudaran en els pròxims dies