La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “No tinc cap ultimàtum”
,

Marcelino: “No tinc cap ultimàtum”

COMPARTIR

728-90

Marcelino García Toral ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit que demà enfrontarà al València davant el Reial Valladolid en un partit que tindrà lloc a Mestalla a partir de les 16.15 hores. Un duel que arriba marcat per la continuïtat del tècnic asturià al front de la banqueta de Mestalla. Al voltant de la mateixa, el míster ha assegurat que: “No contemple una altra possibilitat que no siga guanyar. No he tingut cap ultimàtum del club. He tingut un suport absolut, sincer i afectuós. Agraïsc a Mateu el suport públic que li va donar al cos tècnic ahir. Afrontem un partit difícil, però estic convençut que amb la capacitat i qualitat d’uns futbolistes en els quals creem guanyarem. No contemple la situació de guanyar i no hi ha una altra opció que considere que no siga guanyar”.

BATSHUAYI

“No estic decebut amb l’actitud de Michy davant l’Sporting. Prenem decisions en funció del rendiment al llarg de cinc mesos. No és un fet puntual. Em fot per l’equip que la primera acció no fóra gol. No ha influït en la decisió. Havíem pres la decisió que isquera de l’equip dies abans. El motiu és el rendiment. No va tindre l’adaptació adequada en l’inici, assumisc la meua part de responsabilitat. Hem intentat que s’adaptara, però no ho hem aconseguit. Han sigut cinc mesos complicats per a ell”.

PER QUÈ JUGÀ CONTRA L’SPORTING?

Perquè així ho decidim. Hem de jugar amb els jugadors que ens poden donar alguna cosa. De fet va tindre ocasions de gol. Fem valoracions i prenem decisions que a vegades estan condicionades per les lesions.

FITXATGE

“Intentarem portar un jugador que siga complementari al que ja tenim. Que ens incremente la capacitat ofensiva de l’equip, és la nostra manca. Els números no enganyen, no estem satisfets amb això. És important perquè marcarà el nostre esdevenir en la competició. Estic més centrat en la competició que en el mercat. La secretaria tècnica i el director esportiu posaran els noms i entre tots decidirem”.