La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les renovacions de Wass i Paulista estan paralitzades
,

Les renovacions de Wass i Paulista estan paralitzades

COMPARTIR

728-90

El fatídic mercat de fitxatges que va realitzar el valència pareix que és un malson que probablement continue durant la temporada. El “València de Singapur” s’ha oblidat completament de l’aspecte esportiu del club, i això afecta de manera directa a la dinàmica de les renovacions de jugadors claus en la plantilla.

No és cap sorpresa que el València es devalua, i amb ell també els seus jugadors. L’equip fa temps que deixà de ser un atractiu important i ara mateix dóna la impressió de ser un lloc del qual han de fugir. En este context, s’afegeixen dos problemes més al club: les renovacions de Daniel Wass i Gabriel Paulista.

Segons la Cadena Ser, les renovacions d’estos dos jugadors es troben totalment paralitzades. Anil Murthy encara no ha contactat amb cap dels dos representants i els dos futbolistes finalitzen el seu contracte el 30 de juny de 2022, per tant, el València hauria d’iniciar les negociacions si no vol enfrontar-se a altre cas “Ferran”.

La sensació de passitivitat que ofereix el València en la parcel.la institucional pot tindre com a conseqüència que el València siga la part dèbil de totes les negociacions amb altres clubs en matèria de vendes, ja que de no trobar una bona oferta prompte, jugadors tan valiosos como Wass o Paulista podrien eixir de forma gratuïta.