La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les raons per les quals la Curva cessa la seua activitat
,

Les raons per les quals la Curva cessa la seua activitat

COMPARTIR

728-90

Durant aquest matí la CN10 ha fet oficial en un comunicat el cessament de tota la seua activitat. Després de 10 anys d’anades i vingudes, crítiques defensors i detractors, activitat en la graderia i fora, la Curva Nord 10 Mario Alberto Kempes s’aparta a un costat.

Segons han informat diferents mitjans de comunicació un dels motius principals pels quals s’ha produït el comunicat, ha sigut pel fet que a causa de la impossibilitat d’entrar dins del camp la seua activitat no tenia sentit.

No obstant això, aquesta no ha sigut l’única raó, i és que la campanya de socis no ha tingut el major èxit del món i ha decebut a part de la directiva de la Curva.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, a principi de temporada, la Curva seguia amb la intenció de continuar realitzant actes en contra de Meriton. No obstant això, durant la temporada encara no s’havia dut a terme cap rebuda a l’autobús ni cap manifestació.

Encara que no es tanca la porta al fet que en algun futur puga tornar la Curva, hauria de canviar la situació molt en el club perquè es donara tornada arrere.