ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Parejo: “Són tres punts molt merescuts, este és el camí a seguir”

Per Blanquinegres · 27 Gener, 2019

Dani Parejo va tornar a rendir a un nivell altíssim portant la batuta d’un gran Valencia CF; va assistir a Diakhaby en el 1-0, va enviar una pilota al pal després d’un tret des de la frontal de l’àrea, va recuperar 10 pilotes, va generar 4 ocasions de gol i amb la pilota va presentar una precisió en la passada del 94%. A la finalització del partit, el capità va valorar el triomf, reconeixent que este és el Valencia CF.

Han aconseguit la segona victòria consecutiva.

Estem contents, vam fer un gran partit, vam ser dominadors sobretot en la segona part… És veritat que en la primera ells van tindre acostaments sense finalitzar les arribades, vam tindre el gol, un tir al pal… I en la segona vam fer dos gols, però vam poder fer moltíssims més. Són tres punts molt merescuts, este és el camí a seguir i aquest és el València CF que volem veure, però ara no hem de pensar que tenim tot fet, toca pensar ja que tenim un partit important el dimarts.

Són els millors minuts de l’equip a casa en el que portem de LaLiga?

L’equip treballa molt bé, ve jugant molt bé davant el Celta, el Valladolid… El sacrifici i el treball del dia a dia ja s’està veient reflectit, vam fer tres gols, no encaixem a casa que és molt important i ens anem del partit amb molta confiança.

Va haver-hi dos pilotes al pal, un de Santi Mina i un altre seu.

Hem tingut dos pals, més ocasions, però l’important és l’equip… Com ha jugat, com ha competit en un partit difícil com el derbi. Portàvem quatre anys sense guanyar al Vila-real a casa i és un impuls important en este moment.

Quin és l’objectiu ara mateix per al València CF?

Seria un error mirar més enllà, hem de mantindre l’atenció en el present i el present és que el dimarts tenim un partit important. Portem set punts de nou en els últims tres partits, este és un pas important, però anem partit a partit i ja veurem on estem al final.

Mestalla ha deixat clar que vol la Copa.

El València CF és un club gran, ha de lluitar sempre per tot fins al final i la Copa és una competició a la que li donem la màxima importància, que és la que té. És un títol, tenim una final el dimarts i cal treballar perquè no serà fàcil.