La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Hem de mirar cap avant, ser optimistes i ambiciosos per a posar un gran colofó a la temporada”
,

Marcelino: “Hem de mirar cap avant, ser optimistes i ambiciosos per a posar un gran colofó a la temporada”

COMPARTIR

728-90

Com està vosté d’ànim i com veu a l’equip després de l’eliminació europea?

Jo d’ànim estic bé, molt bé, perquè això és futbol, tens una il·lusió, però no sempre aqueixa il·lusió es converteix en realitat perquè jugues amb un rival que pot ser millor que tu o ser més efectiu o la suma de totes dos coses.

Donada l’envergadura dels reptes que queden: classificació per a la Champions i final de Copa del Rei, és més senzill recuperar anímicament a l’equip? Està l’equip amb la ment neta per a afrontar el que queda?

Hem d’estar-ho, hem de rentar-nos. L’equip enguany ve de passar moltes adversitats i superar-les. Moments de dificultat en una primera volta en la qual se’ns negava la victòria amb molts empats, i aquest plantilla, amb el seu treball i compromís, va aconseguir canviar eixa adinàmica. Ens queda tan poc i tan atractiu que no val la pena mirar cap endarrere. Hem de mirar sempre cap avant, ser optimistes, ser ambiciosos i respondre amb les poques, moltes, suficients forces que ens queden i amb una disposició màxima per a saber que en aquests tres partits podem posar un gran colofó i fer una temporada extraordinària.

És més decisiva esta jornada pel rival –el Barcelona- amb el qual s’enfronta el Getafe?

Queden sis punts i nosaltres hem de guanyar els 6 perquè el rival ens trau 3. Si el rival traguera 4 punts l’haurem de felicitar perquè quedaria per damunt nostre. El que per a nosaltres seria difícil d’assumir és que el Getafe sumara 3 punts o menys i nosaltres no sumar els 6 punts

Estaran demà pendents del partit entre l’FC Barcelona o el Getafe CF?

Nosaltres hem de centrar tota la nostra atenció en el nostre partit. Tot passa per guanyar nosaltres. Tot el que no siga això no ens serveix per a res. Però segur que sabrem els resultats. Jo no estaré pendent, però entre tantes persones i fins i tot amb els afeccionats que estan al costat de la banqueta és inevitable que es note quin és el resultat de l’altre partit.

Amb l’absència de Coquelin per sanció, es planteja jugar de nou amb un sistema de 5 defenses?

La situació és molt molt diferent. Allò davant l’Arsenal era un partit d’una eliminatòria de 180 minuts, i havíem de vindre amb un resultat favorable. Ara juguem a casa, l’Alabés és un rival difícil però no té el potencial que té l’Arsenal en el seu camp.

Diakhaby és una opció per a jugar de migcampista defensiu?

És una possibilitat que contemplem. Veurem quina decisió prenem demà, falta l’entrenament de hui, tenim a veure com estan de recuperats els jugadors que el dijous van jugar des del principi i en funció de tot això prendrem una decisió que des del punt de vista físic i mental i pensant en el partit, en com juga el rival, prendrem una decisió des de l’anàlisi que creiem que és el millor per a guanyar

El sorprén l’estat de negativitat que hi ha entorn a l’equip quan s’està jugant la quarta plaça, la final de la Copa del Rei… per haver caigut en una semifinal d’Europa?

No sé si hi ha certa negativitat. Si em confirmes que hi ha certa negativitat tampoc ens agafa per sorpresa. És el que sol ocórrer al voltant d’aquest equip sempre que no es guanya de forma continuada. Des que estic ací aqueixa negativitat s’ha viscut reiterades vegades. Em sorprén, però és alguna cosa amb el que tenim de conviure i que a mi en concret per a res m’afecta.

NOMPARTITSPUNTS
JAUME1225
FEGHOULI1214
ANDRÉ GOMES912
BAKKALI109
NEGREDO98
MUSTAFI136
ENZO75
ALCACER134
CANCELO 112
PAREJO132
DE PAUL62
RYAN41
DANILO51
SANTOS61
JAVI FUEGO151