La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les molèsties de Guedes i Foulquier no preocupen a Bordalás
,

Les molèsties de Guedes i Foulquier no preocupen a Bordalás

COMPARTIR

728-90

El València va eixir del Camp Nou amb una derrota i dos jugadors tocats. Guedes va rebre una quantitat d’entrades majúscula i ja a la primera part mostrava símptomes de dolor, mentres que Foulquier no va ser capaç d’acabar el partit, es tirà a terra al minut 80 i va ser substituït per Yunus Musah.

No són preocupants

L’estat físic dels dos jugadors mostrava moltes incògnites de cara al partit d’este dissabte. El València està obligat a guanyar a Mestalla davant el Mallorca i necessita als màxims efectius possibles. Així, segons Plaza Deportiva, les molèsties de Guedes i Foulquier no són preocupants i estaran el dissabte.

Infermeria quasi buida

Amb l’equip pràcticament sencer, el València ha sumat la majoria dels seus punts. Es tracta d’una plantilla limitada i amb poca profunditat, per tant, Bordalás acusa molt quan té jugadors importants de baixa. No obstant això, ara mateix a la infermeria dels titulars tan sols està Thierry Rendall, i amb ell Toni Lato.

Ratxa negativa

Bordalás espera al més prompte possible al lateral portugués, qui va començar la temporada d’una manera espectacular, i tant de bo després de la lesió continue amb ixe nivell. Cinc partits sense guanyar per al conjunt blanquinegre que vol trencar la ratxa este dissabte, amb Foulquier i Guedes a la convocatòria.