ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Les decisions a la banqueta llastren la imbatibilitat del Mestalla (3-3)

Per Blanquinegres · 04 Septembre, 2016

Esta vesprada, VCF Mestalla i CD Ebro s’enfrontaven en un duel de líders després de les dos primeres jornades disputades. Amb els sis punts disponibles i les defenses intactes, el Mestalla buscava, davant la grada del Puchades, continuar amb la seua dolça trajectòria.

El respecte entre els dos conjunts va tardar en marxar un quart d’hora. A partir d’eixe moment el grup de Curro Torres, qui per fi apareixia en la seua banqueta local, trenava bones opcions d’atac que prompte tingueren la seua repercussió al marcador. Al minut 19 concretament, Aridai continuava demostrant el seu estat físic i anímic amb el gol que obria el marcador avançant al Mestalla. Quim Araujo es convertia en l’assisten de luxe en la jugada.

El jugador canari amb el seu gol continuava de dolç de cara a porteria rival, trobant la fortuna en els tres dues disputats. El Mestalla de la mà de Soler, Quim, Sito i Aridai continuaven fent mal a un Ebro que no trobava la forma de superar el joc blanquinegre i no inquietava per a res els dominis de Sivera.

Abans de marxar al descans, Quim donava la passada precisa i exacta per deixar lliure de pressió a Sito qui amb poc es plantada davant Marqueta i definia per situar el 2 a 0 a l’electrònic i deixar encaminada la tercera victòria consecutiva del filial valencianista.

Passat el temps de repressa, els valencianistes continuaven amb el seu mode de deixar el partit vist per a sentencia i als pocs segons, Sito convertia per posar el 3 a 0 a la casella del Mestalla. El Puchades era un mar tranquil veient la superioritat i el bon estat de forma d’este VCF Mestalla de principi de temporada.

Amb l’evident superioritat al marcador, Curro Torres tirava mà de la banqueta i començava el carrusel de canvis. El principi del mal. Les eixides de Soler i Sito descolocaven al Mestalla davant el seu rival i a poc a poc, l’Ebro aconseguia guanyar terreny. Comença fent-ho de la mà del seu 9, Gabarre, qui s’aprofitava de la primera concessió de la defensa del Mestalla.

El rival amb el gol i el 3-1 va seguir amb la seua esperança de remuntar el partit. El Mestalla i sobretot Antonio Sivera salvava les insistents ocasions dels aragonesos que continuaren amb la seua desesperada fent el segon a falta de 14 minuts per a la fi. Santigosa era l’autor del 3 a 2.

La grada del Puchades ja no estava tan convençuda en mantidre la ratxa victoriosa. Novament, Sivera havia de continuar amb la seua difícil tasca per mantidre l’avantatge mínim i així poder traure els tres punts. Finalment, este objectiu va caure pel seu propi pes quan d’una falta lateral, l’Ebro aconseguia el seu propòsit i signava el 3-3 de rematada de cap de Gabarre amb el temps reglamentari i d’afegit ja complit.

El Mestalla es deixava remuntar desprès de vores guanyador molt abans del que tocava d’ahí a la roïna gestió de banqueta que Curro Torres va portar a terme amb la comoditat del resultat. Toca adependre de les errades i preparar la pròxima visita a Sagunt.