La millor informació del ValènciaCF en valencià

Leite i Badiashile són la prioritat per al VCF
,

Leite i Badiashile són la prioritat per al VCF

COMPARTIR

728-90

En poc més d’una setmana, el VCF ja sabrà si la temporada que ve jugarà Europa o no. Aleshores, el club començarà a prendre posicions en el mercat de fitxatges. Però abans, es farà oficial l’arribada del nou entrenador. Des de l’entitat valencianista saben que hauran d’incorporar un central esquerre i un altre dret per a cobrir la baixa de Garay.

Encara que la finestra de fitxatges no s’ha obert, el conjunt valencianista té a dos candidats per a cobrir eixes posicions. Segons ha avançat Superdeporte, el VCF es centra en dos noms. Uno el de Diogo Leite i l’altre el del francés Benoit Badiashile. Els dos jugadors estan baix l’atenta mirada de la Direcció Esportiva, i a hores d’ara són els preferents en la llista de centrals.

El lus porta la davantera i és la primera opció. El preu és més negociable que el francés, el qual va a complir 19 anys. El seu pressupost està unflat per l’interés d’altres equips d’Europa com són el Leverkusen, el Manchester United, el Wolves o el Newcastle. El seu preu està per dalt dels 25 milions. L’estiu passat ja va ser oferit al VCF, però finalment, Marcelino va decidir quedar-se amb Diakhaby.

L’entitat blanc-i-negra ja ha pres contacte amb el Porto per Leite. El conjunt lus té una situació financera molt compromesa i està obligat a vendre jugadors este estiu. El jugador de 21 anys no ha comptat molt per al tècnic del Porto.