La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lato, Yunus i Maxi Gómez entrenen amb la resta de l’equip
,

Lato, Yunus i Maxi Gómez entrenen amb la resta de l’equip

COMPARTIR

728-90

Bones notícies per a José Bordalás. El tècnic alacantí porta tota la pretemporada amb problemes en la infermeria i ja comença a recuperar efectius de cara al partit del divendres a les 22:15h contra l’Alavés.

En primer lloc, existia el dubte amb Maxi Gómez. Encara que la voluntat del jugador sempre ha sigut la de jugar aquest mateix divendres, des del club no existia la seguretat que l’uruguaià poguera disputar el partit pels problemes de visió que va tindre el dissabte després del seu xoc amb Diumenges Duarte.

Ara com ara, el davanter del València CF ha entrenat amb l’equip i no es descarta que puga ser de la partida contra l’Alavés, encara que se serà caut amb la seua recuperació. A més, Maxi ha rebut hui la notícia que està convocat amb la seua selecció en la següent finestra internacional.

En segon lloc, la novetat ha estat en la volta al grup de Toni Lato i Yunus Musah. Els dos estaran llestos per al divendres i serà decisió de Bordalás si compte o no amb ells. Per problemes físics, Lato no ha debutat aquesta temporada amb el València CF ni en partit amistós, i la seua competència amb Gayà no sol assegurar-li molts minuts, però Yunus si que sembla que comptarà amb un paper molt protagonista amb l’entrenador alacantí.