La millor informació del ValènciaCF en valencià

Nit inoblidable per a Lato, que marca el seu primer gol amb el València
,

Nit inoblidable per a Lato, que marca el seu primer gol amb el València

Foto: Jose Izquierdo / BQ
COMPARTIR

728-90

Valencià, valencianista, format en l’Acadèmia des de ben xicotet, Toni Lato sempre va lluitar per aconseguir el somni d’arribar al València CF, per experimentar sensacions com la d’ahir marcant un gol a Mestalla. El seu rostre transmetia felicitat pura.

Als 12 minuts de partit, sota la pluja, Guedes va lluitar per recuperar la pilota prop de l’àrea del Vila-real CF, li va robar la cartera al defensa i el portugués va veure una perfecta diagonal “silenciosa” de Toni Lato, que no va desaprofitar la passada màgica per a rematar amb l’esquerra al fons de la xarxa. Acabava de marcar el seu primer gol amb la camiseta del València CF, sens dubte, un moment únic.

Lat volia gaudir sobre la gespa, el seu anterior partit va ser el 7 de març enfront del FC Krasnodar a Mestalla, dia en què va assistir a Rodrigo. El dia en què el València CF volia certificar la seua classificació per a les semifinals, el futbolista de La Pobla de Vallbona va marcar.

Seriós en defensa, el ‘15’ valencianista va saber triar bé quan incorporar-se a l’atac, no solament en l’acció que va significar el 1-0, no va parar de “doblegar” a Guedes i de posar centres a l’àrea des de la línia de fons en una nit… que mai oblidarà.