La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Atleti incita a Kondogbia a forçar la seua eixida i que siga gratis
,

L’Atleti incita a Kondogbia a forçar la seua eixida i que siga gratis

COMPARTIR

728-90

La història de Kondogbia té com a límit fins al 5 de novembre, malgrat això, l’Atleti està dispost a intentar fitxar al jugador del València de qualsevol manera, siga o no ètica, i hui Superdeporte ha informat que l’Atleti ha demanat a Kondogbia que force la seua eixida i, a més a més, que esta siga totalment gratuita, ja que ara mateix no tenen diners per a pagar un traspàs.

El mateix Atleti que volia denunciar al Barça per negociar amb Griezmann sense el seu consentiment, continua estirant la corda parlant amb un jugador que saben que no vol continuar a València. Ja van fer-ho amb Vitolo, quan negociaren amb el jugador directament, i ara s’està donant la segona part d’una història que trenca amb els codis legals de la lliga.

Kondogbia vol anar-se’n, però d’ell depén com. L’Atleti no pot pagar res pel jugador fins a la temporada que ve i amb els diners de la venda de Thomas ja van cobrir ixa posició amb Torreira, per tant, resulta incomprensible tant d’interés per un jugador que, per molta qualitat futbolística que tinga, no és necessari per a completar la plantilla.

El València ja li ha dit al jugador que no va a eixir en forma de cessió. Si se’n va serà l’any que ve i amb un traspàs, però el València es nega a regalar a una peça fonamental del club, malgrat que el seu desig siga abandonar la institució valencianista.