ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT

L’arbitratge deixa al Juvenil fóra de les semifinals

Per Blanquinegres · 04 Juny, 2018

El pitjor i inesperat final possible. El Juvenil A de l’Acadèmia del València CF va acariciar este passat cap de la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei, però va caure eliminat de la forma més cruel i injusta en l’últim sospir davant el Reial Madrid en empatar 3-3 i veure’s castigat per la derrota en l’anada a Paterna per 1-2.
I és que els de l’Antonio Puchades van tocar les semifinals amb la punta dels dits, ja que guanyaven 1-3 en el marcador mancant cinc minuts. No obstant açò, dos gols locals en el minut 87 i el definitiu en el 94, en una acció més que polèmica. Un gol de Diego amb les mans després de la centrada de César que descol·locaren al meta Emilio i van destrossar les il·lusions d’un equipàs, el Juvenil A, que es queda fora sense merèixer-ho. I és que, a més, l’acció del gol ve precedida d’una falta lateral inexistent xiulada a favor del conjunt local.